Γιάννης Βαρδής για Βανδή–Μπισμπίκη: “Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω”

14:38 - 22/02/2023

Ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, μετά από ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα. “Είναι λίγο οξύμωρο. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός και με το χαρακτήρα του καθενός. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ασχοληθώ καθόλου. […] The post Γιάννης Βαρδής για Βανδή–Μπισμπίκη: “Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Βαρδής για Βανδή - Μπισμπίκη: «Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω»

Στα «καυτά» φιλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή πάνω στην πίστα, τα οποία έχουν προκαλέσει «κύμα» σχολίων, αναφέρθηκε ο Γιάννης…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιάννης Βαρδής για Βανδή – Μπισμπίκη: Προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι θέμα χαρακτήρα

Απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα κάθισε ο Γιάννης Βαρδής το πρωί της Τετάρτης (22/02) και ο παρουσιαστής τον ρώτησε την άποψή του για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον τρόπο που εκδηλώνουν τον έρωτά τους δημόσια. «Είναι λίγο οξύμωρο. Έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενός και με το χαρακτήρα του καθενός. Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ασχοληθώ καθόλου. Αν αισθάνονται έτσι, ας το κάνουν, ας το πράξουν, καλά κάνουν. Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι θέμα χαρακτήρα. Με τον άνθρωπό μου, όσο ερωτευμένος και να είμαι, θα μπορούσα να είμαι μετά και πριν, δεν χρειαζόταν να είμαι πάνω στη δουλειά. Αλλά, είναι θέμα δικό τους, δεν μπορώ να το κρίνω» είπε ο Γιάννης

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Βαρδής για Βασίλη Μπισμπίκη: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι θέμα χαρακτήρα»

O Γιάννης Βαρδής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1, όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε το ζεϊμπέκικο του To άρθρο Γιάννης Βαρδής για Βασίλη Μπισμπίκη: «Εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω, είναι θέμα χαρακτήρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια