«Η Σούπερ Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”» – Ξέσπασμα Λιάγκα

11:36 - 22/02/2023

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης στο Πρωινό, το To άρθρο «Η Σούπερ Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”» – Ξέσπασμα Λιάγκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική: Χαρακτήρισε τους αστυνομικούς «μπάτσους των 600 ευρώ» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Εκνευρίστηκε ο παρουσιαστής, όταν πληροφορήθηκε για τη συμπεριφορά της Instagrammer μετά τη σύλληψή της

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Super Κική: «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε “μπάτσους των 600 ευρώ”»

Τι απαντά ο δικηγόρος της

Διαβάστε το στο in.gr

Η Super Κικη χαρακτήρισε τους αστυνομικούς ως «μπάτσους των 600 ευρώ»

Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στο «Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης ισχυρίστηκε πως η Super Κική μετά τη σύλληψή της, μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τους, «μπάτσους των 600 ευρώ». «Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Super Κική: Έξαλλος ο Λιάγκας με την influencer – «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ» [βίντεο]

Super Κική: Η γνωστή influencer κατηγορείται εκτός από την πρόκληση σωματικής βλάβης και ηθικής αυτουργίας, της ασκήθηκε δίωξη και για ληστεία. Ο κύριος Καλλιακμάνης αποκάλυψε πως η Super Κική μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας. «Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. […] Το άρθρο Super Κική: Έξαλλος ο Λιάγκας με την influencer – «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Καλλιακμάνης για Super Κική: «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε στο Πρωινό την Τετάρτη και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε στο Πρωινό την Τετάρτη και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων ισχυρίστηκε πως μετά τη σύλληψή της, η Super Κική μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, και μάλιστα, τους χαρακτήρισε «μπάτσους των 600 ευρώ». «Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Super Κική – «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ”

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης βρέθηκε στο Πρωινό την Τετάρτη και προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων […] The post Super Κική – «Έβριζε τους αστυνομικούς και τους έλεγε μπάτσους των 600 ευρώ” appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Καλλιακμάνης για Super Κική: «Αποκάλεσε τους αστυνομικούς “μπάτσους των 600 ευρώ”» – Ξέσπασμα Λιάγκα

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε για τη σύλληψη της Super Κικής και αποκάλυψε ότι η γνωστή influencer μετά τη σύλληψή της μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τους «μπάτσους των 600 ευρώ» Ενταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (22/2) στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όταν ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

«Η Σούπερ Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”»

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 22/2. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Καλλιακμάνης, μετά τη σύλληψή της, η Σούπερ Κική μίλησε άσχημα κατά των ανδρών της αστυνομίας, χαρακτηρίζοντάς τους «μπάτσους των 600 ευρώ». «Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»