Τζένη Θεωνά: «Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

09:08 - 22/02/2023

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά […] The post Τζένη Θεωνά: «Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένη Θεωνά για τη μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Πήρα 25 κιλά, δεν επανήλθα ποτέ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε η Τζένη Θεωνά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον ρόλο της ως μητέρα, στα 25 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για την σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη. «Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζένη Θεωνά: «Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ»

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Τζένη Θεωνά και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της.Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Τζένη Θεωνά και μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της.«Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 25 κιλά, ένιωθα σαν να είμαι δύο άνθρωποι. Δεν έχασα ποτέ όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, το σώμα μου δεν επανήλθε ποτέ. Δεν φοράω το ίδιο νούμερο στα ρούχα» αποκάλυψε σχετικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Θεωνά: Η εξομολόγηση για τη «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης – «Πήρα 25, δεν επανήλθα ποτέ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή Happy Day και στην To άρθρο Τζένη Θεωνά: Η εξομολόγηση για τη «μάχη» με τα κιλά της εγκυμοσύνης – «Πήρα 25, δεν επανήλθα ποτέ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τζένη Θεωνά: “Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη – Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου”

H Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Happy Day.” Αρχικά, αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της αποκάλυψε πως πήρε 25 κιλά: “Έίχα έναν άνθρωπο μέσα μου και έναν που είχα καταναλώσει. Πήρα 25 κιλά. Δεν μου έφυγαν ποτέ, ποτέ δεν […] The post Τζένη Θεωνά: “Πήρα 25 κιλά στην εγκυμοσύνη – Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της: «Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου»

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν γίνει κατά καιρούς ενώ αποκάλυψε πόσα κιλά είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της. «Έχω πει όχι στο κομμάτι της παρουσίασης. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση αλλά και για […] The post Η Τζένη Θεωνά αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της: «Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying»

Γιώργος Παπακώστας: «Μύριζαν τα φαγητά μου στην Ελένη Μενεγάκη και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της»