Survivor: Ο Ασημακόπουλος «καρφώνει» την Μελίνα – «Δεν την βλέπω καλά, έχει πάθει Ορέστη Τσανγκ»

21:38 - 21/02/2023

Σε «καυτή πατάτα» έχει αναδειχθεί η Μελίνα Μεταξά στο Survivor κι όλοι σκέφτονται το πως να απαλλαγούν από την ίδια, […] The post Survivor: Ο Ασημακόπουλος «καρφώνει» την Μελίνα – «Δεν την βλέπω καλά, έχει πάθει Ορέστη Τσανγκ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος «δεν βλέπει καλά» τη Μελίνα Μεταξά – «Έχει πάθει Ορέστη Τσαν»

Με τη Μελίνα Μεταξά τα έχει βάλει η Μπλε Ομάδα καθώς η παίκτρια το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor αφού είναι τραυματισμένη και με εντολή γιατρού παραμένει στον πάγκο. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος βγήκε στον… τάκο εξαιτίας της Μελίνας Μεταξά μίλησε για την συμπαίκτριά του στην κάμερα του Survivor. «Δεν έχω παράπονο από χθες στο συμβούλιο. Η παράδοση είναι παράδοση. Στην δεύτερη ασυλία θα είχα βγει πάλι υποψήφιος με μία ψήφο. Την Μελίνα δεν την βλέπω πολύ καλά, έχει πάθει Ορέστη Τσαν. Όπως υπήρχαν εμμονές τότε, είναι εμμονική μαζί μου. Τι να κάνουμε; Αρέσω παιδί μου αρέσω και μου δίνει ψήφους» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος. «Η Μελίνα χθες τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»