Γιώργος Λιάγκας: Κατακεραυνώνει τη Σούπερ Κική – «Γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά, έλεος τώρα»

13:26 - 21/02/2023

Τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική μέσα από το κρατητήριο στην εκπομπή «Πρωινό μας» σχολίασε To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: Κατακεραυνώνει τη Σούπερ Κική – «Γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά, έλεος τώρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας για Super Κική: «Γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά»

Τη σύλληψη της Super Κικής σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, όντας εμφανώς ενοχλημένος από μια συγκεκριμένη δήλωση της διάσημης influencer.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Λιάγκας για Super Κικη: «Γίναμε όλοι δημόσια πρόσωπα ξαφνικά, έλεος τώρα»

Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Super Κική μέσα από το κρατητήριο, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ χτυπιόμουν και τους έλεγα ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο». Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας, με τον οποίο η Super Κικη είχε κόντρα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»