Εκλογές 2023: Η τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη και Καραμανλή – Όλο το παρασκήνιο

12:26 - 21/02/2023

Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε χθες μεταξύ νυν και πρώην πρωθυπουργού με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη γνωστοποιήθηκε η τελική απόφασή του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του 2023, όπως αποκάλυψε νωρίτερα το πρωί το Newsbeast. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα με τον Κώστα Καραμανλή να τονίζει ότι είναι προσωπική απόφασή του να ολοκληρώσει την πολυετή του διαδρομή στα κοινοβουλευτικά έδρανα, μια πολιτική διαδρομή που ξεκίνησε το 1989. «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, έκλεισε αυτός ο κύκλος για εμένα» φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό με τον ίδιο να απαντά: «Το σέβομαι απόλυτα». Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι φεύγει τώρα που η παράτα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ραφήνα: Τι ρόλο έπαιξε το τηλεφώνημα από τον Μητσοτάκη στον Καραμανλή – Το παρασκήνιο της απόσυρσης

Οι σκέψεις αποχώρησης από τον κοινοβουλευτικό βίο που είχε ο Κώστας Καραμανλής δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία: Όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε έντονη περίσκεψη και δεχόταν εισηγήσεις να είναι για μια τελευταία φορά υποψήφιος. Βεβαίως, δεχόταν και τις αντίθετες. Όπως έλεγαν, όμως, εδώ και καιρό συνεργάτες του, όποια απόφαση και αν έπαιρνε ο πρώην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος σε Σκορδά – Ουγγαρέζο: «Θ’ ανοίξω το στόμα μου κι αν το κάνω, τελείωσε»

Συναγερμός για ένοπλο με καραμπίνα στην Ηλιούπολη – Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη σύζυγό του

Συναγερμός για ένοπλο στην Ηλιούπολη

Βρετανός βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημα του στην Κεφαλονιά

Στο αυτόφωρο ο σερβιτόρος που μετέφερε την τούρτα που προκάλεσε τη φωτιά στο μπαρ στο Παγκράτι

Κρήτη: Άνδρας έπεσε σε πηγάδι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου