Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές – Το χρονικό της απόφασης

11:12 - 21/02/2023

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές ανακοίνωσε ο Κώστας Καραμανλής. Ο Κώστας Καραμανλής με μια λιτή ανακοίνωση – δήλωση αναφέρει: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές - Το μήνυμα Μητσοτάκη

Με μία λιτή γραπτή ανακοίνωση, πέντε προτάσεων, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, ανακοίνωσε την απόφαση του να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του διαδρομή και να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Είχε προηγηθεί, χθες (20/02/2023), τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία, σύμφωνα με πηγές του ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές - Το μήνυμα Μητσοτάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Με μια λιτή δήλωση ο Κώστας Καραμανλής γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Κώστας Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές»

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην κοινοβουλευτική του πορεία

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο πρώην Πρωθυπουργός

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Καραμανλής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές» – Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.   Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές – Το τηλεφώνημα με Μητσοτάκη

Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην […] The post Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές – Το τηλεφώνημα με Μητσοτάκη appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές – Η δήλωσή του

"Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα", λέει ο πρώην πρωθυπουργός. The post Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές – Η δήλωσή του appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Δήλωση Κωστα Καραμανλή: Δεν θα ειμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογες

Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα. Πιστός στην […] Δήλωση Κωστα Καραμανλή: Δεν θα ειμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογες - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές

Ο πρώην πρωθυπουργός την περίοδο 2004-2009, και επί 12 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής με μια λιτή δήλωση ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές. Ο κ. Καραμανλής, όπως τονίζει, στηρίζει πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και επισημαίνει ότι “ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή”, εκφράζοντας […] Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές – Ανακοίνωση με έμμεσες αιχμές κατά Μητσοτάκη

Στην ανακοίνωση του ο Κώστας Καραμανλής υπονοεί πως η ηγεσία της σημερινής ΝΔ έπαψε να πρεσβεύει τις αξίες που είχε δώσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές – Η δήλωσή του

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε και επίσημα ο Κώστας Καραμανλής, όπως πρώτη είχε μεταδώσει νωρίτερα η «Κ».  Ο πρώην πρωθυπουργός κλείνει έτσι έναν πολυετή κύκλο στον δημόσιο βίο, καθώς πρωτοεξελέγη το 1989. Οπως αναφέρει στη δήλωσή του: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ τούτου, δεν θα […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Με μια λιτή δήλωση ο Κώστας Καραμανλής γνωστοποίησε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές. Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές έκανε γνωστή με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική μου διαδρομή. Ως εκ […] The post Ο Κώστας Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Κώστας Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές-Τι λέει η ανακοίνωση

Προφανώς, στηρίζω πάντα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και υπηρετώ αδιαλείπτως επί μισό σχεδόν αιώνα.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”