Λύγισε η Σάσα Μπάστα: «Σοκ, ξύπνησε στα χέρια μου»

01:30 - 21/02/2023

Η Σάσα Μπάστα κάθισε στον καναπέ του The 2night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της στον Θεό […] The post Λύγισε η Σάσα Μπάστα: «Σοκ, ξύπνησε στα χέρια μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Σάσα Μπάστα: «Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει στη ΜΕΘ και ξύπνησε στα χέρια μου, σοκ»

Η Σάσα Μπάστα το βράδυ της Δευτέρας ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της στον Θεό και για την στιγμή που έκανε τάμα για να ζήσει ο αδελφός της. «Με τον αδελφό μου με πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο και όταν έφτασα μου […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Λύγισε» η Σάσα Μπάστα: «Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει στη ΜΕΘ και ξύπνησε στα χέρια μου, σοκ»

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show βρέθηκε η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο «Λύγισε» η Σάσα Μπάστα: «Τον αδελφό μου τον είχαν ξεγράψει στη ΜΕΘ και ξύπνησε στα χέρια μου, σοκ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»