Έλεν Μίρεν: Έχω κοινά με την βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας

23:20 - 20/02/2023

H πολυβραβευμένη ηθοποιός Έλεν Μίρεν, που υποδύεται την πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Γκόλντα Μέιρ στην ταινία «Golda», διακρίνει κοινά στοιχεία με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά «Elizabeth I» (2005) όπου υποδύθηκε τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας. «Κατά έναν περίεργο τρόπο, ήταν λίγο σαν να υποδύομαι την Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας, λόγω της απόλυτης […] Το άρθρο Έλεν Μίρεν: Έχω κοινά με την βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλεν Μίρεν: «Έχω κοινά με τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας»

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός Έλεν Μίρεν, που υποδύεται την πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ Γκόλντα Μέιρ στην ταινία «Golda», διακρίνει κοινά στοιχεία με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά «Elizabeth I» (2005)… Έλεν Μίρεν: «Έχω κοινά με τη βασίλισσα Ελισάβετ Α’ της Αγγλίας» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πήρε το θρίλερ στο Αλεξανδρειο απέναντι στον Άρη, με… υπογραφή Άνταμς το Μαρούσι (72-74)

Οδηγός αστικού λεωφορείου συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος: Το κατάλαβαν οι επιβάτες – Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ

Έκτακτο: Πέθανε ο Γιάννης Μπουτάρης

Πάτησε στην κορυφή η ΑΕΚ: 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Κέιτ Μίντλετον: Εκθαμβωτική η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Μάγεψε τα πλήθη με την παρουσία της στο πλευρό του Ουίλιαμ

Νέο «χαστούκι» στη Σίτι από την Μπράιτον 2-1: Τέταρτη σερί ήττα