Survivor: «Εγώ ψήφισα τον Μάριο γιατί όλο το βράδυ η Ελευθερία έκλαιγε στην αγκαλιά μου»
21:30 - 20/02/2023
Τα τεκταινόμενα της χθεσινής ψηφοφορίας συζήτησε η κόκκινη ομάδα στο Survivor κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέφερε πως ψήφισε τον Μάριο […]
The post Survivor: «Εγώ ψήφισα τον Μάριο γιατί όλο το βράδυ η Ελευθερία έκλαιγε στην αγκαλιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ψήφισα τον Πρίαμο γιατί η Ελευθερία έκλεγε όλη νύχτα στην αγκαλιά μου»
«Δεν παίρνεις το μαχαίρι και το βουτάς στην πληγή που πονάει εκείνη την ώρα, κάνεις λίγο κάλμα, ζητάς και μια συγγνώμη και τέλος» συμπλήρωσε
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSurvivor All Star – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Εγώ τον ψήφισα τον Μάριο γιατί είχα όλη την νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει
Μια και μοναδική ψήφο πήρε ο Μάριος Πρίαμος στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor All Star και στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως εκείνη τον ψήφισε. Οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας, καθισμένοι γύρω από τη φωτιά ανέλυαν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο και η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εξήγησε για ποιο λόγο ψήφισε τον Μάριο Πρίαμο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες τόσες ψήφους εσύ και δεν πήρε ούτε μια ψήφο η Ελένη Χαμπέρη. Πάμε στον ενάμιση μήνα κι η Ελένη δεν έχει ψηφιστεί ποτέ. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται αυτό;» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor. «Εγώ τον ψήφισα (σ.σ. τον Μά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor All Star: «Είχα όλη τη νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου»
Επίκεντρο της συζήτησης για τους κόκκινους έγινε η χθεσινή ψηφοφορία μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες τόσες ψήφους εσύ και δεν πήρε ούτε μια ψήφο η Ελένη Χαμπέρη. Πάμε στον ενάμιση μήνα κι η Ελένη δεν έχει ψηφιστεί ποτέ. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως γίνεται αυτό;» είπε η […]
The post Survivor All Star: «Είχα όλη τη νύχτα μια Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr