Θεσσαλονίκη: «Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό» λέει η μητέρα από τη Νιγηρία

13:32 - 20/02/2023

Αναπάντητα ερωτήματα κατακλύζουν την Τζένιφερ Ομόντια, μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα σήμερα (20.02.2023) παρέλαβε από την ιατροδικαστική του ΑΠΘ το πιστοποιητικό θανάτου και την σορό του παιδιού της.  Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία, που ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό» λέει η μητέρα από τη Νιγηρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στη Σπερχειάδα, Φθιώτιδας

ΣΥΡΙΖΑ: Στήνουν σκηνικό σύρραξης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Γκρίνιες, αλληλοκατηγορίες και δημόσιες επιθέσεις

Ολυμπιακός: Η επιθετική πολυφωνία, η άμυνα και τα ριμπάουντ, έφεραν τη νέα ερυθρόλευκη νίκη στο ΣΕΦ

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Γ: Όριο 10.000 ευρώ στις πληρωμές πολυτελείας για τους δικαιούχους πολύτεκνους θέτει η νέα απόφαση του ΥΠΕΝ

Ψηφιακή Ζωή και Ψυχική Υγεία: Πώς η οθόνη επηρεάζει το μυαλό και τις σχέσεις μας

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα της γιάφκας των Αμπελοκήπων - Ετοίμαζαν την «τέλεια» βόμβα που θα σκότωνε κόσμο