Θεσσαλονίκη: «Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό» λέει η μητέρα από τη Νιγηρία

13:32 - 20/02/2023

Αναπάντητα ερωτήματα κατακλύζουν την Τζένιφερ Ομόντια, μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα σήμερα (20.02.2023) παρέλαβε από την ιατροδικαστική του ΑΠΘ το πιστοποιητικό θανάτου και την σορό του παιδιού της.  Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία, που ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Μου είπε η δικηγόρος μου ότι το μωρό μου είναι νεκρό» λέει η μητέρα από τη Νιγηρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαρούσι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω αγώνα δρόμου

Θέμις Μπαζάκα: «Έχω διασχίσει μια ζωή με πολλά εμπόδια»

Πακιστάν: Με μακελειό έληξε η πειρατεία σε τρένο – Νεκροί οι 33 δράστες, 21 όμηροι και 4 στρατιώτες

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το ότι έχω δουλέψει με τον Σεφερλή και ήταν επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι παραγράφεται ότι έχει κάνει στους άλλους

Συνάντηση Τουσκ με Ερντογάν στην Άγκυρα: «Η Τουρκία να αναλάβει ευθύνες για την ειρήνη στην Ουκρανία

Άγιος έρωτας – επόμενα επεισόδια: Η Ολυμπία εξομολογείται την αρρωστημένη αγάπη της για τον Παύλο