Θεσσαλονίκη: Στο ΑΠΘ για την παραλαβή της σορού της 2,5 ετών κορούλας της η γυναίκα από τη Νιγηρία
12:38 - 20/02/2023
Στο ΑΠΘ για το πιστοποιητικό θανάτου της 2,5 ετών κορούλα της, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20.02.2023) η Τζένιφερ Ομόντια από την Νιγηρία. Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία,που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη ... Περισσότερα
To άρθρο Θεσσαλονίκη: Στο ΑΠΘ για την παραλαβή της σορού της 2,5 ετών κορούλας της η γυναίκα από τη Νιγηρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεσσαλονίκη: Η μητέρα παρέλαβε τη σορό της 2,5 ετών κόρης της – «Μου είπαν ότι δε θα ξαναδώ το παιδί μου»
Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τη σορό του παιδιού της και να λάβει το πιστοποιητικό θανάτου, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη. Η Τζένιφερ Ομόντια ενημερώθηκε προσωπικά από την διευθύντρια του […]
The post Θεσσαλονίκη: Η μητέρα παρέλαβε τη σορό της 2,5 ετών κόρης της – «Μου είπαν ότι δε θα ξαναδώ το παιδί μου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.gr