Θεσσαλονίκη: Στο ΑΠΘ για την παραλαβή της σορού της 2,5 ετών κορούλας της η γυναίκα από τη Νιγηρία

12:38 - 20/02/2023

Στο ΑΠΘ για το πιστοποιητικό θανάτου της 2,5 ετών κορούλα της, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (20.02.2023) η Τζένιφερ Ομόντια από την Νιγηρία.  Η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία,που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη ... Περισσότερα To άρθρο Θεσσαλονίκη: Στο ΑΠΘ για την παραλαβή της σορού της 2,5 ετών κορούλας της η γυναίκα από τη Νιγηρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Η μητέρα παρέλαβε τη σορό της 2,5 ετών κόρης της – «Μου είπαν ότι δε θα ξαναδώ το παιδί μου»

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τη σορό του παιδιού της και να λάβει το πιστοποιητικό θανάτου, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού από τη Νιγηρία που έχασε τη ζωή του στο βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη. Η Τζένιφερ Ομόντια ενημερώθηκε προσωπικά από την διευθύντρια του […] The post Θεσσαλονίκη: Η μητέρα παρέλαβε τη σορό της 2,5 ετών κόρης της – «Μου είπαν ότι δε θα ξαναδώ το παιδί μου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σεισμός 3,4 Ρίχτερ στη Σπερχειάδα, Φθιώτιδας

ΣΥΡΙΖΑ: Στήνουν σκηνικό σύρραξης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Γκρίνιες, αλληλοκατηγορίες και δημόσιες επιθέσεις

Ολυμπιακός: Η επιθετική πολυφωνία, η άμυνα και τα ριμπάουντ, έφεραν τη νέα ερυθρόλευκη νίκη στο ΣΕΦ

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Γ: Όριο 10.000 ευρώ στις πληρωμές πολυτελείας για τους δικαιούχους πολύτεκνους θέτει η νέα απόφαση του ΥΠΕΝ

Ψηφιακή Ζωή και Ψυχική Υγεία: Πώς η οθόνη επηρεάζει το μυαλό και τις σχέσεις μας

Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα της γιάφκας των Αμπελοκήπων - Ετοίμαζαν την «τέλεια» βόμβα που θα σκότωνε κόσμο