Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω περιόδους που δεν είμαι καλά, νιώθω άσχημη, ατάλαντη»

14:42 - 19/02/2023

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη Μία» βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κρίση ηλικίας […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω περιόδους που δεν είμαι καλά, νιώθω άσχημη, ατάλαντη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω περίοδοι που δεν είμαι καλά, νιώθω ατάλαντη, άσχημη»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη Μία» βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κρίση ηλικίας που βίωσε φέτος, το έναυσμα για να ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία αλλά και τις δύσκολες περιόδους που περνά κατά διαστήματα με την εμφάνισή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ευγενία Σαμαρά: Υπάρχουν περίοδοι που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι χάλια, άσχημη και ατάλαντη

Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς «Στέλλα» από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ «Δύο στη Μία».Η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά ή αλλιώς «Στέλλα» από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της ΕΡΤ «Δύο στη Μία».Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κρίση ηλικίας που βίωσε φέτος, το έναυσμα για να ξεκινήσει την ψυχοθεραπεία αλλά και τις δύσκολες περιόδους που περνά κατά διαστήματα με την εμφάνισή της. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

Η Ευγενία Σαμαρά που εκτός από τη σειρά “Σασμός” φέτος συμμετέχει και στην παράσταση “Μισάνθρωπος” παραχώρησε To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ευγενία Σαμαρά: «Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές και στιγμές ανασφάλειας»

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη Μία» για τις δύσκολες στιγμές που περνάει κατά περιόδους, την κρίση ηλικίας που πέρασε, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που την έκανε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη»

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Δυο στη 1» και τη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις ανασφάλειές της ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε κρίση ηλικίας. «Πέρασα μία φάση που με ενοχλούσε η ερώτηση: πότε θα παντρευτείς; Έχει να κάνει με το πώς βλέπω εγώ τα πράγματα. […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Περνάω μία περίοδο που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»