Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρώτο live του Voice

12:26 - 19/02/2023

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του The Voice έκανε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στις […] The post Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το πρώτο live του Voice appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά για την παρουσία της στο πρώτο live του The Voice: «Το ευχαριστήθηκα»

Σε έναν διαφορετικό ρόλο βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, καθώς έκανε την παρθενική της παρουσία στο live του The Voice. Σχολιάζοντας την παρουσία της εκεί ο Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Με βοήθησαν οι coaches. Στην αρχή είχα το κλασικό δικό μου άγχος, όπως κάθε φορά. Ελπίζω να πέρασε κι ο κόσμος ... Περισσότερα To άρθρο Φαίη Σκορδά για την παρουσία της στο πρώτο live του The Voice: «Το ευχαριστήθηκα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το live του The Voice και η επικοινωνία με τον Γιώργο Λιανό

Η Φαίη Σκορδά ανέλαβε την παρουσίαση των live του The Voice και ήταν εντυπωσιακή! Αμέσως μετά To άρθρο Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το live του The Voice και η επικοινωνία με τον Γιώργο Λιανό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το πρώτο live του «The Voice»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την εμπειρία της στην παρουσίαση του πρώτου live Cross Battle του «The Voice».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»