Survivor Trailer 19/2: Βαριές κουβέντες η Ελευθερία σε Πρίαμο – «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» (video)
10:46 - 19/02/2023
Survivor Trailer 19/2: Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το κλίμα απόψε στο Survivor, που θα έχουμε την είσοδο των νέων παικτών. Όπως σας έχουμε αναφέρει, έξι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, προκειμένου να αλλάξουν τις ισορροπίες. Στην κόκκινη ομάδα θα έχουμε τους Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου και Χριστίνα Κεφαλά, ενώ η μπλε ομάδα θα […]
The post Survivor Trailer 19/2: Βαριές κουβέντες η Ελευθερία σε Πρίαμο – «Είσαι η ντροπή της Κύπρου» (video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor All Star: Έξαλλη η Ελευθερίου με τον Πρίαμο – «Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου, είσαι η ντροπή της Κύπρου»
Χαμός έγινε με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star της, καθώς μπήκε στην ομάδα του Μάριου Πρίαμου, με τον οποίο είχαν σχέση εκτός παιχνιδιού και είχαν την πρώτη τους επαφή έπειτα από την ερωτική έλξη που είχε ο Κύπριος παίκτης για την Καρολίνα Καλύβα. «Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» είπε, αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου και πρόσθεσε: «Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr