Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια»
14:04 - 18/02/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama μίλησε στη Μαρία […]
The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαραντίνης: Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα με τη Σίσσυ στα δικαστήρια
Για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το γεγονός ότι το θέμα έφτασε στα δικαστήρια μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, Γεια σου. «Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων. Ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ… και λογικό. Από ‘κει και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και προσπαθώ μέσα απ’ όλα αυτά να προκύψει μία νέα ισορροπία» δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Για να φτάσει κάποιος να πάει έναν άνθρωπό του εκεί, θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να τον καταλάβω, να δω αν έχω μερίδιο ευθύνης. Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο. Η σχέση είναι συγκοινωνούντα δοχεία, κάτι βάζει ο ένας, κάτι βάζ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘοδωρής Μαραντίνης: "Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια"
"Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr