Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

13:56 - 18/02/2023

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με αφορμή τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. To άρθρο Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή...

Διαβάστε το στο Zougla

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το περιστατικό στα δικαστήρια με τη Σίσσυ ΧρηστίδουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με αφορμή τα νέα επαγγελματικά του σχέδια. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πώς κατέληξαν στην Ευελπίδων. Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαραντίνης για το δικαστήριο με τη Χρηστίδου - «Δεν έφτασα εγώ το θέμα μας στην Ευελπίδων»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια»

Για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πώς έφτασε το θέμα στα δικαστήρια μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.Για το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πώς έφτασε το θέμα στα δικαστήρια μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.«Δεν το έφτασα εγώ το θέμα στην Ευελπίδων. Ήταν σίγουρα πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ… και λογικό. Από ‘κει και πέρα για όλα υπάρχει κάποιος λόγος και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια Σου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο frontman των Onirama μίλησε στη Μαρία […] The post Θοδωρής Μαραντίνης για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν ήμουν εγώ αυτός που έφτασε το θέμα στα δικαστήρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Πάντα σε μία σχέση νομοτελειακά φταίνε και οι δύο»

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» με αφορμή τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Η Μαρία Μπακοδήμου δεν δίστασε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το πώς κατέληξαν στην Ευελπίδων… Ο Θοδωρής Μαραντίνης απάντησε με ειλικρίνεια: «Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων”

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου” το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. “Δεν έφτασα εγώ το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων. Άρα δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Σίγουρα ήταν πολύ στενάχωρο. Με στεναχώρησε και με […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλά για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου – “Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»