Σταμάτης Φασουλής: «Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω»
09:34 - 17/02/2023
Ο Σταμάτης Φασουλής, σε μια εξομολογητική συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε για πολλά. Ο χρόνος που […]
The post Σταμάτης Φασουλής: «Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Φασουλής: «Τώρα θα κάνω διαθήκη, να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπώ»
«Έβγαλα χρήματα από αυτή τη δουλειά, αλλά όχι τόσα ώστε να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να δουλεύω» δήλωσε στο μεταξύ - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣταμάτης Φασουλής: «Σε λίγο καιρό θα κάνω διαθήκη για να πάει η περιουσία μου σε ανθρώπους που αγαπάω»
Για τον χρόνο που περνάει, τα χρήματα, τη ζωή του, και τους έρωτες μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής, σε συνέντευξη του στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.Για τον χρόνο που περνάει, τα χρήματα, τη ζωή του, και τους έρωτες μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής, σε συνέντευξη του στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.«Με αγχώνει εξαιρετικά ο χρόνος που περνά, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, απλά το υπομένεις. Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr