Νίκος Μουτσινάς: «Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά, το διεκδικώ αλλά κάθε φορά κομπλάρει»

01:22 - 17/02/2023

Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της βραδινής εκπομπής του ΑΝΤ1. […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά, το διεκδικώ αλλά κάθε φορά κομπλάρει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Το ζητούμενο μου είναι τα παιδιά, το διεκδικώ αλλά κάθε φορά κάτι κομπλάρει

Καλεσμένος της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1 και του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που είχε με τη μητέρα του, την οποία έχει χάσει, τη στιγμή που της αποκάλυψε ότι είναι γκέι και τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του. «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με κάποιο τρόπο δηλαδή συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με την μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του αλλά δεν ήταν μαζί μας και ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Θα ήθελα παιδιά – Δεν ξέρω αν θα μου συμβούν»

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για την προσωπική του ζωή, την έντονη επιθυμία να αποκτήσει δικά του παιδιά και τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα, καθώς και για τη σχέση με τους γονείς του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε