Μπρούνο Άλβες: Στην Πορτογαλία για σκάουτινγκ στο Μπράγκα Φιορεντίνα (ΦΩΤΟ)

21:18 - 16/02/2023

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Μπρούνο Άλβες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Μπράγκα-Φιορεντίνα για τα πλέι οφ του Conference League. Mε ένα instagram story, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ Μπρούνο Άλβες έκανε γνωστό πως παρακολουθεί από κοντά την αναμέτρηση της Μπράγκα με τη Φιορεντίνα για το Conference League. Μάλιστα όπως έγραψε χαρακτηριστικά: LIVE GAME, LIVE SCOUTING, […] The post Μπρούνο Άλβες: Στην Πορτογαλία για σκάουτινγκ στο Μπράγκα Φιορεντίνα (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες στην Πορτογαλία για το Μπράγκα - Φιορεντίνα μαζί με τον Ζεράλδο

ΑΕΚ: Ο Μπρούνο Άλβες στην Πορτογαλία για το Μπράγκα - Φιορεντίνα μαζί με τον Ζεράλδο 16/02/2023 Ο Μπρούνο Άλβες ταξίδεψε στη χώρα του και είδε από κοντά την αναμέτρηση της Μπράγκα με τη Φιορεντίνα για τα μπαράζ των 16 του Conference League, στην οποία οι βιόλα επικράτησαν 4-0. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ έγραψε σε story του στο Instagram: "Ζωντανό παιχνίδι, ζωντανό σκάουτινγκ", ενώ μαζί του ήταν και ο αδερφός του και άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Ζεράλδο. Τα stories του Μπρούνο Άλβες στο Instagram:  

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με Μουκουντί

Το «14» επέλεξε ο Πιερό (ΦΩΤΟ)

Η έκρηξη του Ραφίνια σε χλευαστικά σχόλια κάτω από φωτογραφία με τη σύντροφό του: “Θα ήσουν άσχημος ακόμη κι αν είχες λεφτά”

Τιμήθηκε για τα 100 παιχνίδια με την Αγγλία ο Κέιν

Πιερό: Το «αντίο» στην Μακάμπι Χάιφα (VIDEO)

ΑΕΚ Handball: Φιλική νίκη επί της Ανόρθωσης