Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είναι από τις βρώμικες δουλειές, έχω ζήσει πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα»

14:18 - 16/02/2023

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωνιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια […] The post Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είναι από τις βρώμικες δουλειές, έχω ζήσει πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες, με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα»

«Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία, έκανα αυτό που θέλω» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές του επιλογές...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που δεχτεί στη δουλειά και την κριτική που δέχτηκε για τις στιλιστικές του επιλογές μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα» ο Γιάννης Φλωρινιώτης. «Στην αρχή στενοχωριόμουν. Μας έφερναν στο σπίτι ό,τι έγραφαν οι εφημερίδες. Στην αρχή τα άνοιγα και τα διάβαζα και μετά σταμάτησα και τα έβαζα στο συρτάρι να μην με επηρεάζουν. Είπε μια τραγουδίστρια σε τραγουδιστή μεγάλο πως σου φαίνεται ο Φλωρινιώτης και της είπε ότι αφού έχει τόσο ωραία φωνή κι είναι τόσο ωραίος τραγουδιστής, γιατί χορεύει, τραγουδά και ντύνεται εκκεντρικά; Μετά από 15 ημέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ο τάδε τραγουδιστής φορά λαμέ και χορεύει σαν κι εσένα» ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές του επιλογές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δουλειά του. «Στην αρχή στενοχωριόμουν. Μας έφερναν στο σπίτι ό,τι έγραφαν οι εφημερίδες. Στην αρχή τα άνοιγα και τα διάβαζα και μετά σταμάτησα και τα έβαζα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Είναι από τις βρώμικες δουλειές, έχω ζήσει πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, μια εταιρία θα σε πάρει και θα στύψει»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωνιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές του επιλογές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δουλειά του.Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωνιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές του επιλογές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δουλειά του.«Στην αρχή στενοχωριόμουν. Μας έφερναν στο σπίτι ό,τι έγραφαν οι εφημερίδες. Στην αρχή τα άνοιγα και τα διάβαζα και μετά σταμάτησα και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες, με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχτεί στην καριέρα του. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάματος και τα σχόλια που είχε δεχτεί για το εκκεντρικό του στυλ. «Στην αρχή στενοχωριόμουν. Μας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε