Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν
12:58 - 16/02/2023
Η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με τη Δανάη Μπάρκα, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση που συμμετέχει «Την τρελή του Σαγιό» και στον ρόλο της. «Στην τρελή του Σαγιό την στιγμή που νομίζω ότι τους έχω εξολοθρεύσει ξαναεμφανίζονται. Η διάθεση μου είναι προς το φως. Αυτό ενστερνίζομαι στη ζωή μου ακόμα κι όταν είμαι ... Περισσότερα
To άρθρο Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλισάβετ Κωνσταντινίδου: «Δεν με φοβίζει η έκθεση, αλλά τα social media με τρομάζουν»
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση «Η τρελή του Σαγιό» που πρωταγωνιστεί, τον αγώνα που δίνουν οι καλλιτέχνες, αλλά και για την κόρη της, Μαρία Χάνου. «Όλα όσα γίνονται γύρω μας μπορούν να με κάνουν να χάσω την αισιοδοξία μου επειδή δεν […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr