Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ήμουν καλεσμένη»
08:46 - 16/02/2023
Για τον γιο της απάντησε η Μυρτώ Αλικάκη και για το αν τον συμβουλεύει στα επαγγελματικά του βήματα. Η ηθοποιός […]
The post Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ήμουν καλεσμένη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μυρτώ Αλικάκη: Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ήμουν καλεσμένη
«Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ήμουν καλεσμένη», λέει η Μυρτώ Αλικάκη. Για τον γιο της μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη και για το αν τον συμβουλεύει στα επαγγελματικά του βήματα. Η ηθοποιός απάντησε, επίσης, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μυρτώ Αλικάκη: Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του Έτερος Εγώ, δεν ήμουν καλεσμένη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜυρτώ Αλικάκη: «Δεν είδα τον γιο μου στο «Έτερος Εγώ», δεν ήμουν καλεσμένη»
Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε για τον γιο της και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Διαβάστε το στο in.grΜυρτώ Αλικάκη: Δεν είδα τον γιο μου στο «Έτερος Εγώ», δεν ήμουν καλεσμένη
Η Μυρτώ Αλικάκη μιλά για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τη σχέση με τον γιο της. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜυρτώ Αλικάκη: Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ», δεν ήμουν καλεσμένη
Για τον γιο της, που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη. «Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του “Έτερος Εγώ”, δεν ήμουν καλεσμένη» είπε γελώντας η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Δεν είμαι πολύ υπέρ της συμβουλής, νομίζω ότι η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται. Είμαι πάντα εκεί να πω τη γνώμη μου αν μου ζητηθεί». Στη συνέχεια, η Μυρτώ Αλικάκη ρωτήθηκε και για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη μήνυσή του στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη η διαδικασία θα είναι μακρά, θα υπάρξουν εφέσεις, οπότε ας το συζητήσουμε στο τέλος. Η λογική των μηνύσεων είναι αμυντική λογική».
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr