Ο Παπαδάκης έβγαλε στη σέντρα τον Πορτοσάλτε: «Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών» (vid)

08:46 - 16/02/2023

Ο Γιώργος Παπαδάκης «κάρφωσε τον Άρη Πορτοσάλτε για την δήλωσή του, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Καρφί» Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών

Τη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε, με την οποία τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο ο Γιώργος Παπαδάκης. «Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούσω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης. Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «βεβαίως

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Παπαδάκης κατά Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, λες «ας κόψει το λαιμό του ο φτωχός»

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε σήμερα στη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ για τους πλειστηριασμούς.Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε σήμερα στη δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ για τους πλειστηριασμούς.Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε πει: «Οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς (…). Κι εγώ πρώτη κατοικία έχω, δεν έχω ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη. Έχω πρώτη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η αιχμηρή ατάκα Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών

«Εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά»

Διαβάστε το στο news.gr

«Μπηχτή» έριξε ο Γιώργος Παπαδάκης για Πορτοσάλτε: «Αν έχεις βολεμένη την τσέπη, βεβαίως είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

Καυστικός ο Γιώργος Παπαδάκης εναντίον του Α. Πορτοσάλτε και όλων των πρώην και νυν δημοσιογράφων που παίρνουν ανοιχτά το μέρος των funds Παντελής Λαμψιώτης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Παπαδάκης κατά Πορτοσάλτε: «Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια είσαι υπέρ των πλειστηριασμών»

Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία για το αν όντως υπάρχει κάποιος που τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίαςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΑΠΟΕΛ: «Δένει» Σαρφό για να μην τον χάσει

Σανς: Συζητούν με τους Χιτ για ανταλλαγή Μπάτλερ-Μπιλ

Πρόγραμμα τηλεόρασης: Πού θα δείτε Νικς - Σπερς, Μάβερικς - Τίμπεργουλβς και Σέλτικς - Σίξερς

Ολυμπιακός: Ο Πιρόλα έχει αλλάξει την αγωνιστική ιεραρχία των στόπερ στην ομάδα (vids)

Τελικά πού γεννήθηκε ο Χριστός; Οι ειδικοί ανατρέπουν το σκηνικό!

Ο πιο δυνατός Έλληνας όλων των εποχών ήταν κάτω από 1.70 (vid)