Νέος κύκλος μεταπτυχιακών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου»
21:23 - 27/01/2020
Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου».
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr