Βασίλης Τερλέγκας: «Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά για τραγούδι μου»
19:30 - 15/02/2023
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Τερλέγκας στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο. Μέσα σε όλα, […]
The post Βασίλης Τερλέγκας: «Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά για τραγούδι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Τερλέγκας: «Έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά επειδή τους άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μου»
Ο τραγουδιστής περιέγραψε μερικά από τα πιο ακραία περιστατικά που είδε από θαυμαστές του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒασίλης Τερλέγκας: Έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά επειδή τους άρεσε υπερβολικά κάποιο τραγούδι μου
Ο τραγουδιστής περιέγραψε μερικά από τα πιο ακραία περιστατικά που είδε από θαυμαστές του
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒασίλης Τερλέγκας: Περιγράφει ακραία περιστατικά που έχει ζήσει - Έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά
Βασίλης Τερλέγκας: Ο τραγουδιστής περιέγραψε μερικά από τα πιο ακραία περιστατικά που είδε από θαυμαστές του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒασίλης Τερλέγκας: «Έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά για τραγούδι μου»
Ο Βασίλης Τερλέγκας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει συναντήσει στην καριέρα του.
Διαβάστε το στο thebest.grΒασίλης Τερλέγκας: "Έχουν γδυθεί μπροστά μου, έχουν χαρακωθεί με σπασμένα γυαλιά για τραγούδι μου"
"Ένας άλλος θαυμαστής μου, χτύπαγε το κεφάλι του στον τοίχο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr