Κωστής Μαραβέγιας: «Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς»
13:38 - 15/02/2023
Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για την δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που […]
The post Κωστής Μαραβέγιας: «Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωστής Μαραβέγιας: «Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία ως Έλληνας, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς»
Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚωστής Μαραβέγιας: Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία – Ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς
Ο Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega και αναφέρθηκε στη δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, τη θηλυκή του πλευρά και τους μάτσο άντρες, τη γυναίκα της ζωής του και την αγάπη του για τα ζώα. «Η “Ξεχασμένη Ενηλικίωση” είναι φύσει αισιόδοξο τραγούδι, αφού είμαστε ακόμη εδώ με αυτούς που αγαπάμε, εν ζωή και καλά, άλλα με μία νοσταλγική διάθεση. Tο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου θα έχει μεγάλη αλλαγή από τον προηγούμενο ήχο μου. Tο υλικό του βιντεοκλίπ το ψηφιοποίησα εγώ ο ίδιος, θυμόμουν τις καταστάσεις και τα στιγμιότυπα, δάκρυσα που είδα ανθρώπους που δεν έχω πια στη ζωή μου. Είδα μία αθωότητα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚωστής Μαραβέγιας: Τα παιδικά χρόνια, ο ρατσισμός στην Ιταλία και η Τόνια Σωτηροπούλου
Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, τη θηλυκή του πλευρά και τους μάτσο άντρες, τη γυναίκα της ζωής του και την αγάπη του για τα ζώα. Για τα παιδικά του χρόνια, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε: «Η ελληνική επαρχία δεν συμβάδιζε με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚωστής Μαραβέγιας: Ο ρατσισμός στην Ιταλία και η δύσκολη εφηβεία στο Αγρίνιο
Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, την δύσκολη εφηβεία και στην Τόνια Σωτηροπούλου.
Διαβάστε το στο thebest.grΚωστής Μαραβέγιας: «Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς»
Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για την δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, τη θηλυκή του πλευρά και τους μάτσο άντρες, τη γυναίκα της ζωής του και την αγάπη του για τα ζώα.
Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη για την δύσκολη ενηλικίωση στην επαρχία, τον ρατσισμό που βίωσε στην Ιταλία, τη θηλυκή του πλευρά και τους μάτσο άντρες, τη γυναίκα της ζωής του και την αγάπη του για τα ζώα. «Η “Ξεχασμένη Ενηλικίωση” είναι φύσει αισιόδοξο τραγούδι, αφού είμαστε ακόμη εδώ με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚωστής Μαραβέγιας: "Βίωσα ρατσισμό στην Ιταλία, ήμασταν πρόβλημα γι’ αυτούς"
"Τη θηλυκή πλευρά την έχουμε όλοι, άλλα κάποιοι την πνίγουμε γιατί θεωρούμε ότι στερεοτυπικά πρέπει να είμαστε πιο αρσενικά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr