Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η άρνηση να μιλήσει για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση»
09:46 - 15/02/2023
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 14/2 η παράσταση «Μεταμέλισσες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με τους
To άρθρο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η άρνηση να μιλήσει για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση»
Πρεμιέρα έκανε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο η μουσική παράσταση «μεταΜέλισσες». Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Alex Sid […]
The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Μαρία Κίτσου – «Άλλη ερώτηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ελπίζω σε κάθε μία εκπομπή να μιλήσετε για τους καλλιτέχνες»
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Χρειάζεται να συζητήσουν με τους καλλιτέχνες υπεύθυνοι άνθρωποι γιατί επηρεάζεται όλος ο κλάδος».
Διαβάστε το στο neolaia.grΔημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Μαρία Κίτσου
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης 14/2 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο η μουσική παράσταση «μεταΜέλισσες, στην οποία ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Αναστασία Μουτσάτσου και ο Alex Sid ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια που συντρόφευσαν τους τρεις κύκλους των «Άγριων Μελισσών». “Ηθοποιός είμαι, δεν είμαι τραγουδιστής. Με προσκάλεσαν τα παιδιά και είναι μεγάλη μου χαρά”, τόνισε ο Δημήτρης […]
The post Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για τη Μαρία Κίτσου appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr