Survivor: Έξαλλος ο Κρις Σταμούλης – «Τους ξεβράκωσε» λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος

21:32 - 14/02/2023

Ο Κρις Σταμούλης επιμένει πως θα έπρεπε να ψηφιστεί η Μελίνα Μεταξά στην πρώτη κάλπη αντί αυτού στο Survivor. Σε […] The post Survivor: Έξαλλος ο Κρις Σταμούλης – «Τους ξεβράκωσε» λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Όλοι κατά του Κρις στο Survivor: «Τους ξεβράκωσε», λέει ο Ασημακόπουλος (vid)

Ο Κρίς Σταμούλης επιμένει πως θα έπρεπε να ψηφιστεί η Μελίνα στην πρώτη κάλπη του Survivor.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Survivor All Star: Εκνευρισμένος ο Κρις Σταμούλης – «Τους ξεβράκωσε» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Ο Κρις Σταμούλης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star, ωστόσο επιμένει πως To άρθρο Survivor All Star: Εκνευρισμένος ο Κρις Σταμούλης – «Τους ξεβράκωσε» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»