Γιώργος Παπαδάκης: «Υπάρχουν ερωτικές σφήνες;» – Μαρία Αναστασοπούλου: «Γρηγόρη μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο;»
21:06 - 14/02/2023
Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων διάβασαν σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης κι η Μαρία Αναστασοπούλου, μόνο που ένα από […]
The post Γιώργος Παπαδάκης: «Υπάρχουν ερωτικές σφήνες;» – Μαρία Αναστασοπούλου: «Γρηγόρη μπορείς να με βγάλεις από το πλάνο;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπαδάκης: «Υπάρχουν ερωτικές σφήνες; Έχω σφήνες στο σπίτι καμια 30αρια, για να μην κλείνει η πόρτα όταν φυσά»
Διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο Γιώργος Παπαδάκης στάθηκε σε ένα που του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Η Μαρία Αναστασοπούλου παρέδωσε την Espresso στον Γιώργο Παπαδάκη και αυτός διάβασε αποσβολωμένος.Διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ο Γιώργος Παπαδάκης στάθηκε σε ένα που του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Η Μαρία Αναστασοπούλου παρέδωσε την Espresso στον Γιώργο Παπαδάκη και αυτός διάβασε αποσβολωμένος.«Βιτσιόζοι Έλληνες βαλεντίνοι. Με μαστίγια, δονητές και σφήνες θα τιμήσουμε τον άγιο του έρωτα. Χριστός κι απόστολος Παναγία μου. Τι σφήνες; Υπάρχουν ερωτικές; Εγώ ξέρω την σφήνα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr