Ναταλία Δραγούμη: «Ανοίγω το περιοδικό και με βλέπω γυμνή στα τέσσερα»
16:24 - 14/02/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό […]
The post Ναταλία Δραγούμη: «Ανοίγω το περιοδικό και με βλέπω γυμνή στα τέσσερα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη: «Ανοίγω το περιοδικό και με βλέπω γυμνή στα τέσσερα»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Ναταλία Δραγούμη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό που της έτυχε στο ξεκίνημα της καριέρας της το 1997, όταν κυκλοφόρησαν γυμνές της φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Ο Εργένης» του Νίκου Παναγιωτόπουλου. «Ανοίγω το περιοδικό και με βλέπω γυμνή στα τέσσερα» «Ήταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝαταλία Δραγούμη: «Άνοιξα το περιοδικό και με είδα γυμνή. Έκλαιγα. Ήμουν 25 χρονών»
Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αποκάλυψε μια τραυματική εμπειρία που είχε στο πρώτο γύρισμα της ζωής της σε ηλικία 25 ετών. «Ήταν το πρώτο-πρώτο γύρισμα της ζωής μου σε ταινία και έπρεπε να κάνω μία ολόγυμνη σκηνή με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Είχα ζητήσει να μην υπάρχουν φωτογράφοι […]
The post Ναταλία Δραγούμη: «Άνοιξα το περιοδικό και με είδα γυμνή. Έκλαιγα. Ήμουν 25 χρονών» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.grΗ Ναταλία Δραγούμη και ο εφιάλτης με τη γυμνή φωτογραφία στα τέσσερα
Η πασίγνωστη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της καριέρας της κατά το οποίο αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες της όπου παρουσιαζόταν γυμνή και ήταν από τα γυρίσματα της ταινίας "Ο Εργένης" του Νίκου Παναγιωτόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1997.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr