Χριστοδουλίδης: Ταξίδι ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστοδουλίδης: Ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας...
Διαβάστε το στο ZouglaΝίκος Χριστοδουλίδης: Ταξίδι ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε απόψε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδης. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πάντα ευχάριστη. Είμαστε χρόνια συνεργάτες. Είχα την ευκαιρία σήμερα στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης να τον ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για το γεγονός ότι με εμπιστεύθηκε σε κρίσιμες θέσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, ως διευθυντής του διπλωματικού του γραφείου, κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπουργός Εξωτερικών. Με ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τα μεγάλα θέματα που εκκρεμούν, είτε αυτά αφ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚύπρος - Χριστοδουλίδης: Ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα μετά την ορκωμοσία
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΝ. Χριστοδουλίδης: Ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα
Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε χθες το βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ν. Αναστασιάδης. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «η συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι πάντα ευχάριστη. Είμαστε χρόνια συνεργάτες. Είχα την ευκαιρία σήμερα στο πλαίσιο αυτής της […]
Ν. Χριστοδουλίδης: Ουσιαστικής σημασίας το πρώτο μου ταξίδι στην Αθήνα on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr