Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η απαγόρευση, ο αποκλεισμός και τα «διόδια»
22:34 - 13/02/2023
Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται στο Survivor από ορισμένα μέλη της ομάδας της. Η ίδια ανέφερε πως […]
The post Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η απαγόρευση, ο αποκλεισμός και τα «διόδια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – Η απαγόρευση, ο αποκλεισμός και τα «διόδια»
Έχει γίνει χαμός
Διαβάστε το στο in.grSurvivor All Star: Πλάνταξε στο κλάμα η Αφροδίτη Σκαφίδα – «Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου»
Φορτισμένη συναισθηματικά φάνηκε να είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/02). Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έκανε λόγο για αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένους συμπαίκτες της. Η ίδια ανέφερε πως υπάρχει μια υποομάδα, που την έχει κάνει πέρα και δεν της δίνει σημασία. «Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – Ο αποκλεισμός από τους συμπαίκτες της
Ένα μεγάλο ξέσπασμα είχε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η παίκτρια
To άρθρο Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – Ο αποκλεισμός από τους συμπαίκτες της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr