Survivor: Εύη κατά Βασάλου – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
21:58 - 13/02/2023
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor και η Εύη Σαλταφερίδου προβληματίζεται. «Για τον Τάκη έχω […]
The post Survivor: Εύη κατά Βασάλου – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εύη Σαλταφερίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε τους λόγους...
Διαβάστε το στο ZouglaSurvivor: Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor και η Εύη Σαλταφερίδου προβληματίζεται.
Διαβάστε το στο in.grSurvivor All Star: H Εύη Σαλταφερίδου προβληματίζεται – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στο Survivor All Star και κάνει κάτι που ούτε εκείνος περίμενε. Τι είναι αυτό; Η παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης, κάνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor All Star, τόνισε πως ο Τάκης Καραγκούνιας είναι πρόθυμος να βοηθήσει όποτε χρειάζεται και πως το πρόβλημα του είναι τα νεύρα του. Από την άλλη όμως, η Εύη Σαλταφερίδου δεν καλοβλέπει την παρέα των δυο παικτών και προβληματίστηκε. «Για τον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για αυτά που λέει και στην ομάδα μου… Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μπερδεμένος ο λόγος του. Αυτό που με προβληματίζει τελευταία είναι ότι έχει γαντζωθεί επάνω στον Κωνσταντίνο γιατί ξέρει ότι έχει διαφορετικό
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕύη Σαλταφερίδου για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε τους λόγους που έχει έρθει κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια μέσα στο Survivor All Star, με την Εύη Σαλταφερίδου να εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για την παρέα των δυο ανδρών. «Για τον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για αυτά που λέει και στην ομάδα μου… Η αλήθεια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor All Star: Εύη κατά Βασάλου – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κάνει παρέα με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star και η Εύη Σαλταφερίδου προβληματίζεται.
Διαβάστε το στο thebest.grSurvivor All Star: Η Εύη Σαλταφερίδου τα βάζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε τους λόγους που έχει έρθει κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια μέσα στο
To άρθρο Survivor All Star: Η Εύη Σαλταφερίδου τα βάζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Για ποιο λόγο καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΗ Εύη Σαλταφερίδου τα βάζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα»
Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα κάποιους από τους συμπαίκτες του με την Εύη Σαλταφερίδου να εκφράζει δημόσια την αγανάκτισή της κατηγορώντας τον Κωνσταντίνο Βασάλο ότι με την προσέγγισή του καλύπτει μια «υπερτοξική προσωπικότητα». Συγκεκριμένα η Εύη Σαλταφερίδου δήλωσε: «Στον Τάκη έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου με αυτά που λέει. Πολλές […]
The post Η Εύη Σαλταφερίδου τα βάζει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Καλύπτουμε μια υπερτοξική προσωπικότητα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr