Ισημερινή Γουινέα: Εννέα άνθρωποι πέθαναν από τον ιό Μάρμπουργκ - Σε καραντίνα μια επαρχία

21:08 - 13/02/2023

Είναι η πρώτη φορά που ο επικίνδυνος ιός εντοπίζεται σε αυτή τη χώρα της κεντρικής Αφρικής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ισημερινή Γουινέα: Επιδημία του ιού Μάρμπουργκ - Ήδη εννιά νεκροί

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε επισήμως ότι πρόκειται για την αιτία θανάτου των εννιά θυμάτων

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ισημερινή Γουινέα: Εννέα άνθρωποι πέθαναν από τον ιό του Μάρμπουργκ

Εννέα άνθρωποι πέθαναν από τον ιό του Μάρμπουργκ, μιας ιδιαίτερα μολυσματικής ασθένειας που προκαλεί αιμορραγικό πυρετό και είναι σχεδόν εξίσου θανατηφόρα...

Διαβάστε το στο Zougla
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πάνω από τα 215 ευρώ η MWh, νέα επιδότηση στους λογαριασμούς σχεδιάζει η κυβέρνηση

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν θέλω να χρησιμοποιούνται τα τραγούδια μου, δεν ζήτησαν την άδειά μου» λέει για τη θεατρική παράσταση-αφιέρωμα στον Καζαντζίδη

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ πλέον βάζει την ατζέντα και η κυβέρνηση ακολουθεί αμυνόμενη

Εθνική Ελλάδας: Τα σενάρια που της δίνουν την πρωτιά στον όμιλο του Nations League και την 2η ευκαιρία για το Μουντιάλ

Γιάννης Μπουτάρης: Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» με τραγούδια και φωτογραφίες

Κρήτη: Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε 42χρονο για τον κατ΄ εξακολούθηση βιασμό 10χρονης συγγενή του