Κατιάνα Μπαλανίκα σε Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Μου κάνεις τον ψυχίατρο;»

20:05 - 13/02/2023

Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα σε Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Μου κάνεις τον ψυχίατρο;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατιάνα Μπαλανίκα σε Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Μου κάνεις τον ψυχίατρο;»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.Η δημοφιλής ηθοποιός σε αρκετά σημεία ήταν φειδωλή για την πορεία της κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την μεριά του προσπαθούσε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες. Όταν ρωτήθηκε για την περίφημη «Μέδουσα», όπου συμμετείχε παλιότερα η Κατιάνα Μπαλανίκα, ακολούθησε ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»