Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά Κωνσταντίνο Βασάλου: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

16:46 - 13/02/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 13/2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. O πρώην παίκτης To άρθρο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά Κωνσταντίνο Βασάλου: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά Κωνσταντίνου Βασάλου: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 13/2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. O πρώην παίκτης του Survivor All Star, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή του, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τις συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι, ενώ τα έβαλε και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίχτηκε η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατά Κωνσταντίνο Βασάλου: «Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 13/2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. O πρώην παίκτης του Survivor All Star, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή του, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τις συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι, ενώ τα έβαλε και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Δευτέρα 13/2 ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. O πρώην παίκτης του Survivor All Star, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή του, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για τις συνθήκες διαβίωσης στο ριάλιτι, ενώ τα έβαλε και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίχτηκε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»