Εξομολόγηση διεθνή ποδοσφαιριστή: «Είμαι γκέι και δεν θέλω να κρύβομαι πια»

16:28 - 13/02/2023

Με ένα φοβερό μήνυμα μέσα από προσωπικό video στα social media, ο διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής, Γιακούμπ Γιάνκτο, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο Γιάνκτο αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Τσεχίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο στην Ουντινέζε, τη Σαμπντόρια, τη Χετάφε και πλέον στη Σπάρτα Πράγας της πατρίδας του. Η εξομολόγηση του Γιάνκτο ... Περισσότερα To άρθρο Εξομολόγηση διεθνή ποδοσφαιριστή: «Είμαι γκέι και δεν θέλω να κρύβομαι πια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διεθνής ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι είναι γκέι – «Δεν θέλω να κρύβομαι πια»

Με ένα φοβερό μήνυμα μέσα από προσωπικό video στα social media, ο διεθνής Τσέχος ποδοσφαιριστής, Γιακούμπ Γιάνκτο, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο Γιάνκτο αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής Τσεχίας τα τελευταία χρόνια, έχοντας αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο στην Ουντινέζε, τη Σαμπντόρια, τη Χετάφε και πλέον στη Σπάρτα Πράγας της πατρίδας του. Ο Γιάνκτο, ο οποίος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε coming out – «Δεν θέλω να κρύβομαι πια» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όπως όλοι οι άλλοι, έτσι κι εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου ελεύθερη. Χωρίς φόβους. Χωρίς προκατάληψη. Χωρίς βία. ΑΛΛΑ με αγάπη.»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Γιακούμπ Γιάνκτο: «Είμαι ομοφυλόφιλος και δεν θέλω πλέον να κρύβομαι»

Ο διεθνής Τσέχος Γιακούμπ Γιάνκτο ανακοίνωσε τη Δευτέρα (13/2) ότι είναι ομοφυλόφιλος, λέγοντας ότι θέλει να ζήσει τη ζωή του «ελεύθερος».

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καλοήθης υπερπλασία προστάτη:  Τα συμπτώματα, η ανώδυνη επέμβαση με λέιζερ και η ταχύτατη αποθεραπεία 

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ και τα ταξί της Αθήνας την Τετάρτη – Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία

Λαβρόφ σε Δύση: «Είναι σαφές ότι θέλετε κλιμάκωση του πολέμου – Διαβάστε προσεκτικά το νέο πυρηνικό μας δόγμα»

Ολιστική αντιμετώπιση γλοιωμάτων Εγκεφάλου

ΝΑΤΟ: Η Ραντμίλα Σεκερίνσκα από τη Βόρεια Μακεδονία είναι η νέα Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Συμμαχίας

ΤτΕ: Πλεόνασμα 7 δισ. ευρώ στο ταμειακό αποτέλεσμα προϋπολογισμού το δεκάμηνο 2024