Αυτή η νύχτα μένει – Αποκαλύψεις από τη «Νίτσα» και τον «Γιώργη»: «Ήταν μια πράξη απελπισίας»

14:04 - 13/02/2023

Με τη «Νίτσα» και τον «Γιώργη» από τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» επέλεξε η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων. Η Κόρα Καρβούνη και ο Γιάννης Τσορτέκης, το ζευγάρι της Νύχτας που έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές, μίλησαν για τους ρόλους τους και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο της Τέχνης. Για τη σχέση του ζευγαριού η Κόρα είπε «έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα αυτό το ζευγάρι, έχει το Γιώργη που είναι το φως και ταυτόχρονα τη Νίτσα που έχει πολύ σκοτάδι αλλά και φως μαζί και αυτό είναι πάρα πολύ γοητευτικό και θελκτικό να το βλέπεις, να γίνεται ντουέτο» και ο Γιάννης συμπλήρωσε «και όχι μόνο, αλλά εγώ νομίζ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Μπορίς Σπάσκι: Πέθανε ο σπουδαίος σκακιστής σε ηλικία 88 ετών

Κίνηση-ματ Αταμάν για… Ολυμπιακό – «Μόνιμη απειλή ο Λι για Μπαρτζώκα»!

«Στο καζίνο της Πάρνηθας για να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ – Δεν φταίνε Αλμέιδα, Ηλιόπουλος»!

Ο Χρήστος Μουζακίτης, το παιδί-θαύμα του Ολυμπιακού, έγινε ερώτηση στο «The Chase»

«Δεν έχω οξυγόνο»: Το πανό που άπλωσαν φοιτητές στις σκάλες της Αγίου Νικολάου για τα δύο χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη

Καίτη Γαρμπή για το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη: Θα υπάρξουν συνέπειες ή θα μπαζωθεί κι αυτό;