Μυθική ανακοίνωση σε γήπεδο: «Το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει» (vid)

13:46 - 13/02/2023

Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση... κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επική ανακοίνωση σε αγώνα τοπικού για αμάξι που ενοχλεί: «Το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, εμποδίζει»

Έκλεψε την παράσταση η ανακοίνωση για όχημα που ενοχλεί, που εκφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου – Βραδίας Νέας Περάμου σε γήπεδο της Καβάλας. Ο εκφωνητής κλήθηκε να πει την πινακίδα ενός αυτοκινήτου που ενοχλούσε. Για να γίνουν πιο κατανοητά τα γράμματα της πινακίδας του οχήματος, έδωσε… διευκρινίσεις που προκαλούν γέλιο: «Ανακοίνωση, το ΝΡΑ… εμποδίζει. Επαναλαμβάνω, το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, το Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, το Α όπως λέμε Αναστάσιος Κανάκης εμποδίζει». Δείτε από 9:15 και μετά:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει»

Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση... κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Παναθηναϊκός: Αγιασμός με όλα τα τμήματα και ευχές για τίτλους και υγεία

Carabao Cup: Πλημμύρες έκαναν... χωράφι το γήπεδο της Γουίμπλεντον κι έφεραν την αναβολή

ΕΝΠ - Ομόνοια Αραδίππου 0-2: Πρώτα γκολ και πρώτη νίκη για την ομάδα της Αραδίππου

Αμερικάνος τουρίστας πήγε διακοπές στο Βιετνάμ και έπαθε «πλάκα» με τις τιμές: Η «παγίδα» πίσω από τα πάμφθηνα ξενοδοχεία (vid)

Μάστιγα η σχολική βία: 25 ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια, έφτυσαν και προσπάθησαν να γδύσουν μια 14χρονη στη Γλυφάδα

ΑΕΚ: Τρίτος στο Power Ranking του BCL o Χέιλ