Survivor 13/2 – Ξεσπά σε κλάματα η Αφροδίτη: «Υπάρχει έχθρα απέναντι μου»
12:18 - 13/02/2023
Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η Αφροδίτη Σκαφίδα εκφράζει το παράπονό της για τους συμπαίκτες της, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει και τα δάκρυά της!
The post Survivor 13/2 – Ξεσπά σε κλάματα η Αφροδίτη: «Υπάρχει έχθρα απέναντι μου» appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαμός στο Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Αφροδίτη, η Μελίνα καταρρέει: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Στο νέο επεισόδιο του Survivor all star αναμένεται αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα.
Διαβάστε το στο in.grSurvivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη - «Υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου»
Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας της στο Survivor All Star.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα
Ένα μεγάλο ξέσπασμα είχε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star η Αφροδίτη Σκαφίδα. Η παίκτρια των Διάσημων ανέφερε πως υπάρχει μια υποομάδα, που την έχει κάνει πέρα και δεν της δίνει σημασία. «Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα- «Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου…»
Η Αφροδίτη Σκαφίδα ξέσπασε περιγράφοντας τον αποκλεισμό που υφίσταται στο Survivor από ορισμένα μέλη της ομάδας της.Η Αφροδίτη Σκαφίδα ξέσπασε περιγράφοντας τον αποκλεισμό που υφίσταται στο Survivor από ορισμένα μέλη της ομάδας της.«Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧαμός στο Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Αφροδίτη, η Μελίνα καταρρέει: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»
Στο νέο επεισόδιο του Survivor all star αναμένεται αναστάτωση στην κόκκινη ομάδα. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Σκαφίδα λέει το παράπονό της και λυγίζει. Η Αφροδίτη Σκαφίδα με δάκρυα στα μάτια λέει: «Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο. Έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου χωρίς να μοιράζονται τις καρύδες». Η Αφροδίτη ξεσπά σε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr