Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα όταν της ζητήθηκε να κάνει δήλωση

12:06 - 13/02/2023

Έντονη ήταν η αντίδραση της Πηνελόπης Αναστοπούλου όταν αντίκρισε την κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” έξω To άρθρο Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα όταν της ζητήθηκε να κάνει δήλωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επεισόδιο με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα έβαλε με ρεπόρτερ και κατέβασε την κάμερα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενοχλήθηκε από την επιμονή ρεπόρτερ να πληροφορηθεί τις θέσεις της για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια αντίδρασης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε την κάμερα σε δημοσιογράφο που της ζήτησε να κάνει δηλώσεις

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου έξω από το θέατρο και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου την πλησίασε προκειμένου να τις κάνει ερωτήσεις. Η ηθοποιός όμως, εκνευρίστηκε και αντέδρασε έντονα. Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι της την κάμερα από τον οπερατέρ και φώναξε: «Δεν είναι δυνατόν να μου το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε με τηλεοπτικό συνεργείο και κατέβασε την κάμερα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της μπροστά σε δημοσιογράφους και κατέβασε μια τηλεοπτική κάμερα.Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της μπροστά σε δημοσιογράφους και κατέβασε μια τηλεοπτική κάμερα.Η κίνηση της ηθοποιού να κατεβάσει κάμερα από την εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάστηκε αρνητικά, τόσο από τη ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», όσο και από τους υπόλοιπους στο πλατό. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρίσκεται αυτές τις μέρες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»