Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάω τον Λάζαρο, είμαι εδώ για τον Άρη»

23:14 - 12/02/2023

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάω τον Λάζαρο, είμαι εδώ για τον Άρη» 12/02/2023 Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως η ομάδα του δέχτηκε δύο... κρύα γκολ, ενώ για τον ίδιο σημείωσε πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Νομίζω πως ήμασταν καλοί στα πρώτα 20-25 λεπτά. Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να απειλεί ιδιαίτερα, δεχτήκαμε δύο κρύα γκολ. Μπορεί να είμαι εδώ μια εβδομάδα, αλλά νιώθω ότι και οι υπόλοιποι εδώ. Μόνο με σκληρή δουλειά θα από εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Κάποια πράγματα βγήκανε, σε κάποια ήμασταν άτυχοι". Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας; "Ναι είμαι αισιόδοξος, τα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο, έχω να δώσω πολλά στον Άρη!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί για πολλά χρόνια στον Άρη, τονίζοντας πως έχει να δώσει πολλά. Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova: Για την εικόνα του ματς: «Ήμασταν καλοί, ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να απειλεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα, μπορεί να είμαι εδώ […] The post Χριστοδουλόπουλος: «Δεν κοιτάζω τον Λάζαρο, έχω να δώσω πολλά στον Άρη!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)