Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star – Φωτογραφίες TLIFE

23:00 - 12/02/2023

Στην Ελλάδα επέστρεψε λίγο μετά τις 22:οο το βράδυ της Κυριακής 12/2 ο Σώζων Παλαίσρτος Χάρος, To άρθρο Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Άφησε αιχμές για το Survivor All Star – «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα»

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την σύντομη παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. Ο πολυσυζητημένος παίκτης εξέφρασε τα παράπονά του για την παραγωγή του Survivor και τον τρόπο που προβλήθηκε η εικόνα του. «Το Survivor είναι μία εμπειρία, στην οποία αφήνεις το σωματικό σου, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις σε αντίξοες συνθήκες. Πάω συνειδητοποιημένος. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ο τρόπος που παίχτηκε η εμφάνισή μου για κάποιον λόγο» ανέφερε αρχικά ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. «Καθένας μας έχει κάποιον χρόνο εκεί μέσα που προβάλλεται, άλλος

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο»

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο Survivor All Star και όσα συνέβαιναν στον Άγιο Δομίνικο. Mε αρκετή δόση αμηχανίας έκανε την εμφάνισή του στη εκπομπή το μεσημέρι της Δευτέρας μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης και την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης συναντήθηκε με τον Νίκο […] The post Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Έχουν ακουστεί πολλά ψέματα από τον Kωνσταντίνο Βασάλο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»