Η Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της, Όλγα
19:12 - 12/02/2023
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, όπως μοιράστηκε μέσα από τα social media το απόγευμα της Κυριακής με τους διαδικτυακούς […]
The post Η Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά – Έγκυος η κόρη της, Όλγα appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά - Έγκυος η κόρη της
Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι έγκυος κι η Λαίδη το ανακοίνωσε στα Social Media!
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΗ Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά – Η φωτογραφία της κόρης της με φουσκωμένη κοιλίτσα
Τρισευτυχισμένη είναι η Άντζελα Δημητρίου και θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η τραγουδίστρια θα γίνει γιαγιά και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της που η κόρη της, Όλγα είναι έγκυος. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη σύντομα θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση. Η Άντζελα Δημητρίου προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση όπου και η κόρη της ποζάρει με χαμόγελο κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Ανυπομονώ το κοριτσάκι μου, η Όλγα θα γινεί μανούλα!!!!!!! Η ζωή μου, το φως μου, γέμισε την ψυχή μου με χαρά!!! Είναι για μένα τόσο σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ τρυφερή ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου για την εγκυμοσύνης της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη
Γιαγιά θα γίνει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η κόρη της τραγουδίστριας αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός το απόγευμα της Κυριακής, ανεβάζοντας στα social media μια φωτογραφία της στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και έτσι ανακοίνωσε πως περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ Άντζελα Δημητρίου θα γίνει γιαγιά- ΦΩΤΟ
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου, καθώς θα γίνει γιαγιά. Η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Λιόση.
Διαβάστε το στο thebest.grΆντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Η τρυφερή ανάρτησή της και η φωτογραφία της κόρης της Όλγας
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντζελα Δημητρίου καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά καθώς η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η Όλγα δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία της που ανάρτησε στο Instagram ανακοινώνοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της Φώτης Λόσης περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Η […]
The post Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει γιαγιά – Η τρυφερή ανάρτησή της και η φωτογραφία της κόρης της Όλγας appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr