Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» – Αποκλειστικό βίντεο

17:34 - 12/02/2023

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ενώ πλέον δεν έχουν κανένα To άρθρο Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» – Αποκλειστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανδή σε Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»

Η τραγουδίστρια έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται - Δείτε βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε, θα σε ερωτευόμουν»

Η Δέσποινα Βανδή εκδήλωσε τον ερωτά της στον Βασίλη Μπισμπίκη με το πιο φανταστικό τρόπο - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βανδή σε Μπισμπίκη: Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε, θα σε ερωτευόμουν

Μια αφιέρωση στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη έκανε ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή λέγοντας του πως και να μην ήταν ερωτευμένη… θα τον ερωτευόμουν. Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (13/2) η εκπομπή του Alpha «Happy Day» η τραγουδίστρια τις επόμενες ημέρες ενώ κρατούσε το μικρόφωνο και τραγουδούσε κοίταξε τον ηθοποιό και του είπε: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε, θα σε ερωτευόμουν». Ο Βασίλης Μπισμπίκης την κοιτούσε και χαμογελούσε ενώ οι θαμώνες άρχισαν να χειροκροτούν. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο που εμφανίζεται και η αντίδραση του ηθοποιού – Η τραγουδίστρια ενώ κρατούσε το μικρόφωνο και τραγουδούσε κοίταξε τον ηθοποιό και του είπε: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε, θα σε ερωτευόμουν». Μια αφιέρωση στον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη έκανε ενώ τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» (βίντεο)

Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ενώ πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Αυτή η περίοδος είναι αρκετά φορτωμένη επαγγελματικά τόσο για την τραγουδίστρια (ετοιμάζεται ξανά ως κριτής για την πρεμιέ λες του J2US) όσο και για τον ηθοποιό, ωστόσο οι δυο τους βρίσκουν πάντα τον τρόπο να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Βανδή σε Μπισμπίκη: "Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν"

Η τραγουδίστρια έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Οι εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή συνεχίζονται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, σπάνια λείπει από το πλευρό της. Ο ηθοποιός διασκεδάζει συχνά στο μαγαζί και η τραγουδίστρια δεν παραλείπει να του κάνει αφιερώσεις μέσα από τα κομμάτια που ερμηνεύει επί σκηνής. Πρόσφατα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι μεταξύ των θαμώνων και τράβηξε […] The post Βανδή σε Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε για άλλη μια φορά, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο πλευρό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον». Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και πλέον είναι πραγματικά αχώριστο. Οι δυο τους αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, σε αντίθεση με την αρχή της σχέσης τους που προσπαθούσαν να κρατούν ένα πιο χαμηλό προφίλ. Η Δέσποινα Βανδή είναι τρελά […] The post Δέσποινα Βανδή σε Βασίλη Μπισμπίκη: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»