Αυγενάκης για Super League 2: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε» (vid)
17:04 - 12/02/2023
Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε ξανά στη Super League 2 και το ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει το Πρωτάθλημά της για να γίνει νέα συζήτηση για το ποσοστό του Στοιχήματος.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυγενάκης για Super League 2: «Να επιστέψουν στα γήπεδα και μετά να συζητήσουμε»
Οποιαδήποτε συζήτηση για το ποσό που θα λάβει η Super League 2, μέσω του μηχανισμού χρηματοδότησης του αθλητισμού από τη φορολογία του στοιχήματος...
Διαβάστε το στο ZouglaΑυγενάκης για Super League 2: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε» (vid)
Ο Λευτέρης Αυγενάκης με τηλεοπτικές του δηλώσεις στάθηκε ξανά στη Super League 2 και το ότι θα πρέπει να ξαναρχίσει το Πρωτάθλημά της για να γίνει νέα συζήτηση για το ποσοστό του Στοιχήματος. Ο Αυγενάκης σε σχέση με τη Super League 2 με την οποία δεν επήλθε συμφωνία για το ποσό του Στοιχήματος και στη […]
The post Αυγενάκης για Super League 2: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑυγενάκης για SL2: «Να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά συζητάμε»
Οποιαδήποτε συζήτηση για το ποσό που θα λάβει η Super League 2, μέσω του μηχανισμού χρηματοδότησης του αθλητισμού από τη φορολογία του στοιχήματος, είναι εφικτή μόνο εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στα γήπεδα και επαναρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό υπογράμμισε ο υφυπουργός [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΑυγενάκης για Super League 2: «Πρώτα θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα και μετά θα συζητήσουμε»
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν συμβεί στη Super League 2.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑυγενάκης για SL2: «Να επιστέψουν στα γήπεδα και μετά συζητάμε»
Αυγενάκης για SL2: «Να επιστέψουν στα γήπεδα και μετά συζητάμε»
12/02/2023
Οποιαδήποτε συζήτηση για το ποσό που θα λάβει η Super League 2, μέσω του μηχανισμού χρηματοδότησης του αθλητισμού από τη φορολογία του στοιχήματος, είναι εφικτή μόνο εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στα γήπεδα και επαναρχίσει το πρωτάθλημα.
Αυτό υπογράμμισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι όποιες άλλες κινήσεις από την πλευρά της διοργανώτριας αρχής είναι «στον αέρα».
Η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού: «Έχω ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να επιστρέψουν στα γήπεδα και μετά είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε. Και να είναι έτοιμοι να δεσμευ
Διαβάστε το στο filathlos.gr