Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποιους παίκτες του Survivor δεν θα καλούσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα;

13:24 - 12/02/2023

Το μήνυμα που έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star τον συγκίνησε πολύ. «Λύγισα. Είναι στιγμές που νιώθω ότι της έχω τεράστια αδυναμία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν το έχω ξαναπάθει πάντως. Την αγαπώ πάρα πολύ», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. Στη συνέχεια, όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν θα φάμε […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: Ποιους παίκτες του Survivor δεν θα καλούσε στον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα; appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά για τις σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ με τον Σπύρο Μαρτίκα

Για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου». To άρθρο Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά για τις σκηνές που κόπηκαν στο μοντάζ με τον Σπύρο Μαρτίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»