Μαρία Αναστασοπούλου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα – «Εγώ είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη»
11:10 - 12/02/2023
Για τη συνεργασία της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τα τηλεοπτικά σενάρια γύρω από το
To άρθρο Μαρία Αναστασοπούλου: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα – «Εγώ είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα: «Εγώ είμαι στον Γιώργο Παπαδάκη»
Για τη συνεργασία της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και τα τηλεοπτικά σενάρια γύρω από το όνομά της, απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος του ANT1 βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα. «Είναι μία πολύ μεγάλη εμπειρία το να είμαι δίπλα στον Γιώργο […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑμήχανη η Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα: «Εγώ είμαι στον Παπαδάκη»
Στο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου βρέθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία κλήθηκε να απαντήσει για φήμες που τη θέλουν στο πρωινό μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Στην κάμερα του Open μίλησε η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με φημολογούμενη μετακίνησή της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. […]
Το άρθρο Αμήχανη η Αναστασοπούλου όταν ρωτήθηκε για τον Λιάγκα: «Εγώ είμαι στον Παπαδάκη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr