Βραβείο στην Ονδούρα για τον Πάλμα: «Δυνατός ο δεσμός μου με τον Άρη - Η καλύτερή μου σεζόν»
14:02 - 11/02/2023
Βραβείο στην Ονδούρα για τον Πάλμα: «Δυνατός ο δεσμός μου με τον Άρη - Η καλύτερή μου σεζόν»
11/02/2023
Στην παραδοχή ότι ο δεσμός που έχει πια με τον Άρη είναι ισχυρός προχώρησε ο Λουίς Πάλμα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ο άσος από την Ονδούρα, αναφερόμενος στην καριέρα του μέχρι τώρα, τόνισε η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη στην καριέρα του.
Αναλυτικά η συνέντευξή του στην «Diario Diez»:
Πώς κατάφερες να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;
«Μου πήρε λίγο, περισσότερο από ένα μήνα, αλλά βρήκα καλούς ανθρώπους εδώ, συναδέλφους που μιλούν ισπανικά και με βοήθησαν να ταιριάξω καλύτερα με την ομάδα. Μετά από
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουίς Πάλμα : «Δυνατός ο δεσμός μου με τον Άρη – Η καλύτερή μου σεζόν»
Στην παραδοχή ότι ο δεσμός που έχει πια με τον Άρη είναι ισχυρός προχώρησε ο Λουίς Πάλμα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο άσος από την Ονδούρα αναφερόμενος στην καριέρα του μέχρι τώρα τόνισε η εφετινή σεζόν είναι η καλύτερη στην καριέρα του… Πώς κατάφερες να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα στο ευρωπαϊκό […]
The post Λουίς Πάλμα : «Δυνατός ο δεσμός μου με τον Άρη – Η καλύτερή μου σεζόν» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr